Nuffnang Ads

Friday, March 24, 2017

Teaser | Tokyo 2017!


alhamdulillah diberi kesempatan utk melawat ke negara matahari terbit! first time ni ke negara sebelah timur sana, terus fallin luv dgn tokyo! huhu...mmg dari dulu lagi nak jejak kaki ke tokyo. katanya negara depa bersih dan rakyat depa sgt menghormati org...kiranya beza la dgn negara kita...ahahahah

takpela mohler kita tgk budaya negara lain. yg baik kita ambik simpan. huhu

ok tggu ada masa lapang sikit...iols ceritaaa. haihh kena la cerita, pada yg tak pernah pegi jepun mesti nak pegi nanti lps dgr cerita iols...;p

Wednesday, March 8, 2017

inlove with ladylofaluxe


iols dah start beli naelofarhijab balik...huhu. haritu stop sekejap sebab bagi laluaan kat ariani. now tergoda tgk koleksi terbaru NH ni, walaupun design xde beza, cuma simbol pepatung tu yg menarik perhatian disamping tudung bertatahkan batu bata swarovski!

shawl yg diberi nama ladylofa dan ladylofaluxe! cara nak gayakan pun kena tiru lofa ye...;p

hat scarf naelofar sebelum2 ni, kita dah letgoooo, alhamdulillah masih laku keras!



harga ladylofa rm69 dan ladylofaluxe rm95.

yg specialnya pada yg borong 5 helai ladylofaluxe berpeluang utk memenangi hbag dior bernilai rm20k!! iols dah beli 5helai, tapi takde geng pulak nak posing2 utk contest tuh!! huhu anyone nak jadi partner in crime tak? ;))

Saturday, March 4, 2017

Happy 2nd Birthday Adeeb!


small celebration utk besday adeeb yg ke 2! deeb xajak kekawan pun, takpe next time kita ajak k...huhu. esok dah pi sekolah, kita celeb kat school pulak ;)


 besday boy tgh pilih food..kita makan kek sambil makan2 nasik...hehe


 mama tempah kek dan beli belon supaya adeeb rasa dihargai...;p

lagipun mama obses dgn macaroon cake nih, dah kali ke2 tempah dkt wahdi le chouette macaron. kek pun dgn harga yg berpatutan cuma rm180.


 malangnyaaaa besdayboy dok tak diam pada hari kejadian...huhu. dia kira nak ambik thomas kat atas kek! so terpaksala beli toys dulu utk deeb...supaya dia dok diam.


closeup kek adeeb.

lastminute tempah so deco2 yg simple saja, cantek bukan?? btw macaron manis melecas sampai sengal gigi2 huhuu 

utk anakku yg cheeky ...happy birthday adeeb shamel ke 2! mama doakan deeb jadi anak yg soleh...ameen