Nuffnang Ads

Friday, November 30, 2018

Selfie Museum KL


cerita ni dah dua bulan uols... amboih hari2 boleh up story sebab boleh bukak blog ;p

macam mana boleh sampai ke selfie museum nih? memula tu ternampak instafamous dok upload picca kat sini, lepastu google lah apa benda tempat nih. oooh rupanya dekat jer, makanya boleh la terjah.

dekat jer uols dekat farenheit bukit bintang jurr


ingatkan masuk free! haha.. banyakla benda free kan! semuapun berbayar skrg nih! toilet pun 3 pohsen.. kannn haha

its ok ..so kena bayar rm40 utk aldult (tak silap) dan rm20 kekanak.. mcm mahal tapi memandangkan diorg had kan jumlah org sekali masuk, so okay lah. boleh posing dgn tenang tanpa berebut atau org lalu lalang.

tapi selfie museum ni bukak tak lama, sampai hujung tahun jer tak silap. adeh maaf dah dua bulan so dah lupa segalanya...


byk tempat boleh posing, puas jugakla.. dalam sejam baru keluar! macam duduk dalam syurga coklat pulak! apa yg best, nanti dalam tu diorg akan bagi mkn kek / eskrem / air coolblog yg semuanya ikut tema tempat utk posing.


tengok tu, adlan dapat lollipop!


kalau tempat posing tu eskrem maka dapatla merasa makan baskin robbins.


cuma donut jer takdak! haha kang keluar2 dah kenyang sampai malam ;p


rupanya bayar tiket dgn makan kat dalam ni! huhu berbaloi ke idokkk

lekaih ....korang pegi sebelum diorg tutup.

No comments: