Nuffnang Ads

Thursday, June 2, 2011

tudung fareeda utk dijual!

:::tdg fareeda jns mawar:::


:::baru pakai sekali:::


:::fabrik cantek mcm baru beli:::


:::rm50 ( harga asal rm95 kot )


tahle kdg aku cpt bosan, bosan nk pakai byk kali hihi! kalo kaler yg btol2 'in' je aku lenjan smpi lunyai...




so, kat sini, aku nk jual tdg mawar kaler orange mcm ni ( sumber makcik google ) dan hijau (mcm kat gmbr)...murah murah! uollss yg teringin nk pki tdg fareeda, hah! grab ler 1...:p


32 comments:

ibuayahdamia said...

dear yg u pakai tu kuning + grey kan...mana ader orange + hijau..kalau ader orange + hijau tu saya nak yer...tapi biar oren lagi banyak lah yer..

siti said...

oren bkn dlm pic ni..tp same mcm yg ijo ni...

ibuayahdamia said...

OO..MAKSUDNYA orange + hitam ke??? huhu..upload ler gambar..

zaza said...

siti.. kalo oren grey/hitam. za nak!

siti said...

hihi ada oren campur coklat je...

zaza said...

ooo ok. hihi

ibuayahdamia said...

oo..oren coklat tak nak lah..huhu

siti said...

xnk pulak....:p

ibuayahdamia said...

sebab dah ader oren + hitam dear...sekarang tgh mencari oren + hijau pulak..sebab kebanyakan koleksi fareeda warna pink, purple ngan biru lah...ingat nak cari oren dan hijau...

siti said...

aa btol..byk kaler purple dgn pink, tapi blue byk dh hbs...

ellisya said...

mau yg kaler ijau ituhh

siti said...

ok btol ni??

ellisya said...

ijau exactly mcm dlm pic kan?condition elok kn?RM50 kn?hehe..klu betul..mmg nak ler..

ellisya said...

msg emy ek..0126920810..kita jumpa esk..emy kt percint 3 je..ct kt parcel tu kan?hehe..sbb emy dh ade yg kaler oren tu..kalu tak mmg dh amek dh oren tu skali..mmg bnyk koleksi fareeda yg kaler biru..purple n pink..hehe..

ellisya said...

cop2..tu kuning ke ijau..nk ijau taw..kuning tk mo..sbb baju tk bnyk kuning..nk ijau itam..mmg tgh carik ijau itam..malas nk p butik die..hehe

S.A.L.J.U sha said...

dah sold eh?

u ade ape colour lg nak jual?

siti said...

Aa ijau...ct dok kl ;)
Oren blom sold...

S.A.L.J.U sha said...

oren tu 2tone mawar ropol match colour ngan ape? oren+limegreen ke?

atau 1 tone only?

mama tisya said...

eh gmbr kwn akak ada kt sini..tu finalist model fareeda...hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

uikkkk...tu mcm gambar saya jer....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

saya org yg sama ngan ibu ayah damia...kalau komen ngan hp memang dah set keluar nama damia tu

zaza said...

siti.. za nak ler kaler oren tu. book dulu ye.

siti said...

salju> kaler oren campur coklat mcm pic google..;)

damia> sori terpaksa ambik pic puan yer..sbb nk bgtau tdg mawar kaler tu ;)

zaza> ok tgk sape yg nk..hihi

zaza said...

takpe siti. za tak jd book..

siti said...

owh ok...

ellisya said...

camne nk amek tudung nI?COD ke pos?

siti said...

kalo ok, pos jela kan...

baby Aniza said...

oren still ada tak?saya konfom nak ni...

siti said...

Oren still available ;)

~~@lyci@~~ said...

salam cik white.. if oren tu still available... alycia nk.. mmg peminat tudung fareeda.. sms me ekk - 019-6238010.. tq ;)

siti said...

uhh sori mama alycia..baru jer terjual smlm..;) nti ada lg ct promote kat cni :p

wawa :) said...

ada lagi ke saki baki yang tggl? hihi kalu ada nak gak