Nuffnang Ads

Tuesday, January 18, 2011

Seminar SM/SSM 2011

...bersyukur kepadaNya kerana dipertemukan dgn bizz ini..walopon dh 4thn tahu tentang kewujudan bizz ni, tapi baru skrg nak join! mungkin Allah tahu apa yg terbaik utk diriku...
...rugi kalo xmencuba kerna peluang terbentang didpn mata. bukti2 kejayaan para bizz partner pon dah terlihat..apa lagi nk diragukan? percaya bahwa 9/10 pintu rezki terletak pada bisnez! ya...
...sekali melangkah xkan berundur ke blkg, hanya kita yg akan menentu nasib kita..org sekeliling hanya mampu melihat, tidak mampu menolong...
...bizz yg sgt mudah, hanya perlu membina bizz partner bkn mementingkan diri sendiri..juga berbekalkan ilmu, anda pasti berjaya!

...dan semalam dgn meggunakan waktu senggang yg ada, aku telah menghadirkan diri ke seminar sm/ssm..satu langkah utk memajukan diri, menambah ilmu dan berdikari...

...antara speaker2nya semestinya CDM Hanis ( top10 CDM )..semua harus berbangga kerana mempunyai pemimpin spt beliau..beliau telah berjaya membuktikan kejayaan yg luar biasa! 150k a month! semua hasil usaha sendiri, dan diri sendiri akan menikmatinya...
...tidak lokek berkongsi ilmu juga idea!

...speaker DDM Salha, juga tidak jemu2 menaikkan semangat kami!

...CDM kak ana adalah contoh org yg berjaya! 1.5mil a month!

...group kami dan pemimpin DDM Salha...almost 50k a month!

...ofkos with DDM Salha. thnx kerna tidak jemu2 memberi tunjuk ajar dan semangat yer! thats y ill got 4k this month sbg permulaan! huhu syukur kepadaMu
...for those yg ingin tahu rahsia kejayaan kami? dont hesitate to contact or sms me ok?
...free consultation for u!
Jom ramai2 fly to HONG KONG for free! weehuu
:::019-6677485:::

5 comments:

-Sara- said...

fuyoo! biss ape ni ct? ;))

~SHiLA~ said...

sara ->biz hai yoyo ler..kn merah+itam tu ;))

k tt sm ke ssm :-"

siti said...

lalala igt sara dh taw..upe lala xpnah bgtau sara sblm neh ek ;;)

~~@lyci@~~ said...

eh, join hai o jugak ker..
grup mana..

siti said...

group kaksalha..awk?