Nuffnang Ads

Thursday, June 2, 2011

Pemenang contest 'ibu anak sedondon!' by cW!

opssss salah org! ni bkn pemenang contest nih! ni miss world!! hihi



n the winner is......................




cute mum!


comeinye mama posim! babynye pulak pandai tgk kemre!




zie!


amboiii sedondon sgt nih! c anak pon kemain pndg kemre! mmg sporting hbs...





nureen!


walopon aksi spontan tapi tetap menarik perhatian cikwhite! huruf kaler hijau tu mmg sedondon dan menyerlah!



fa10!


kamu semua mmg sedondon hbs! baju brand apa ni..smpi baju mama dgn anak sama! hihi..posim pon xkurang hebat!



...pada yg menang, cpt2 send nama penuh, alamat, no hp kat emel cikwhite ssd_aries@yahoo.com ok!



'pada yg xmenang contest ni jgn sesekali sedey dan putus asa okeh! skrg ni byk btol contest dgn GA, so mmg xmenang tgn nk buat kan???!!




sehingga berjumpa lagi di arena contest ini! bye!!

9 comments:

Myra Jay said...

Thniah pada semua pemenang..

Cute Mum ngan Dania mmg pandai posing pun :)

Zie said...

Tahniah semua... alhamdulillah ada rezeki lagi... terima kasih.. dah email alamat

Lelord said...

tahniah semua

Cute MuM said...

terima kasih pilih kami..
dah email details..

Ayuraza said...

tahniah..lain kali buat lagi..hehe

Mama Zharfan said...

congrats :) rugi me tak sempat join hehehe

JOM skodeng blog me kalau sudi!

fa10 said...

tq, tq... mood happy
saya dah bg details.
tahniah kepada semua yg menang...

-Nureen- said...

tq skali lagi...
nureen dh email ada terima x??
sbb semlm nureen x bleh add komen x tau apa probnyerr.. ;(

siti said...

Dh trima...ok esok smpi Penang ct bgtau...