Nuffnang Ads

Tuesday, September 18, 2012

Jraya for Jovianista!

seperti semua tahu, Jovian Mandagie telah menganjurkan Rumah Terbuka khas utk semua peminat dan pembeli baju Jovian rtw. openhouse berlangsung di The Royale Chulan Hotel.

dan pada hari yg sama jgk, Jovian memperkenalkan Aidiladha Collection! so sesape yg nk beli, kena isi borang n submit. sblm tu kitorg berpeluang tgk dan sentuh sendiri baju2 tu. 

ada yg mmg cantek spt dlm gmbr, dan ada yg tersalah jangkaan. tapi not bad, semuapon design sgt menarik okes!

memula nk beli 2 jer, bila dh tgk sendiri.........jadi 3 pulak! so ct beli Jewel, Jovanita dan Jeevana! ini pre-order dulu, maybe 22 Oct baru smpi ke tgn...



yg tersalah jangkaan tu cuma c Julia ni. kalo tgk gmbr mmg berkenan kan? mmg dh nk beli pon yg kaler hitam putih tu, tapiii bila tgk kain tu nipis dan jarang terus cancel. hihi tukar beli c Jovanita, atleast material tebal skit...


lepas dh decided dan byr. terus msk ke majlis...

meriah sgt, semua pon ofcoz kena pakai baju Jovian rtw sbb syarat camtu. kalo dh tersama baju tu, haruslaaa malu2 nk pandang.

ada artis jemputan, isma dan hsbd. didie alias dan sh shahira sbg pengacara. ning baizura pon ada tapi cuma tetamu undangan. xde la tggi sgt c ning, cuma skrg dh nmpk pewot sbb preknen!



ct? sorang2 pon ok what. dh ajak member xdpt join...lagipon diorg ckp segan sbb xde baju jovian. keke

sebbaik beramah mesra dgn org lain then mntk diorg ambikkan gmbr.


menu yg simple, ct just ambik murtabak, sate, abc, kuih dan air sirap. selain tu ada jgk roti jala, bubur etc. xsempat nk round2 keliling. tu pon dh kenyang amat, mike nk ke OH Fareeda lak...




 n ofcoz with famous amos malaysian fashion designer! Jovian Mandagie!


 gojes2 semuanya!



 harus bergmbr dgn banner nih.

lame jgk ct kat sana hampir 3jam! walauponnn

xsempat tggu smpi hbs acara. harusss ke Bangi lak ye

3 comments:

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...
wahh lawa2 baju tu... boleh wat baju ni plak nanti utk raya haji.. ehehe.. :)

buat buat bodoh said...

Cantik baju u dear... Sudi2 follow
My blog i forgotten ape nama baju ni. U pakai size ape so gorgeous la

♥ Elin ♥ said...

hi!
suke tgk semua baju2 kamu ni...

semua beli siap atau kamu tempah :)