Nuffnang Ads

Friday, November 9, 2012

Fabulous Friday!

jom cuci mata lagi tgk chanel classic bags!! mcm biasa la selagi xbeli mmg kita kena slalu tgk. btol x? korang yg silent reader tu sila angguk laju2!!

kena selalu berimpian dan berangan sikit, esok2 komfom dpt beli! kennnnn >_< check duit dlm bank jap haha

ok i want bronze colour plsss, insyaallah sikit masa lagi ;);) dgr kate chanel akan naik harga lg! dulunye jumbo pon takat 12k, now dh hampir 17k (dlm msia)...OMG!!

tapi mcmane pon mesti kena ada 1 okes. maklumlah impian nk kumpul designers hbag. atleast 1 collection for 1 brand! T___________T kecuali hermes lah hahaa itu mati hidup semula pun blom tentu dpt -,-"






saya mau kaler ni!! bronzeeee


3 comments:

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...



aduhai..mmg cantik bronze kaler tu siti...gojes..lagi2 cik siti yg pakai nanti..


tapi rasenye kalau saye la, yg channel ni pon tak mampu nak beli..:)) coach mampu lah :))

hapizah mohd yusof said...

klau ade duit rembat jeee

hapizah mohd yusof said...

memang de vasss!