Nuffnang Ads

Thursday, February 5, 2015

Red Lobster Malaysia




calling for all lobster lovers! uols boleh try makan dekat restoran baru nih...iaitu Red Lobster Malaysia! new flagship in Msia katanya...........entahlah ct sebenaqnya bukan tau sangat pasal restoran2 seafood nih...even manhattan fish market pun baru sekali dua pegi! hiks

ni gara2 mkn lobster kat Perth terus jatuh cinta....rasa nak try lagi lobster, kebetulan ternampak banner Red Lobster kat intermark. so apalagi terus mengidam ;)

katanya restoran ni dari US, now opening kat Intermark dgn Quill City Mall...

not bad la kot, kita ambik lunch treat lebih jimat, ada promo semurah rm24.90! tapi bukan menu lobster lah ye...utk lobster tu rm99.90 jgk...ada sikit shrimps n apa benda tu...eh lupa pulaks. sblm tu appetizer biasalah soup n cheese bun...

so uols penggemar seafood n lobster especially, silalah try!!

1 comment:

Hafiza Akib said...

TAHNIAH DH BERSALIN!