Nuffnang Ads

Monday, May 22, 2017

Minaz Blooming Raya 2017 vs Jakel Barulah Raya



hello haiiiiiii lama kan tak nmpk iols? dkt sebulan dah tak hapdate! huhu. takde idea n mood. now dah nak dekat bulan posa so bolehla update pasal baju raya meletop.

ekceli terlalu byk baju raya RTW tahun nih, semuanya cantek2 sampai korang pun tak tau nak pilih kan...pastu yg susahnya kena preorder lah....iols xberapa berkenan preorder, lebih suka beli terus. sebab tu semalam dah grab satu baju raya ayda jebat X jakel!! asalnya nak beli baju melayu, lastly baju iols yg bertambah...nasiblahhh

pattern baju tahun 2017 lebih kurang jer, musim lengan baju kembang2 pakai kain organza. iols pun dah selamat tempah 3 psg baju...

nih Minaz pulak keluarkan blooming raya 2017! eh eh sama la design lengan kembang2 tu...design pun cantek meletop! sygnya iols takde baby gurl nak gayakan bersama...huhu



this is very myfeveret kaler! iols suka jer kaler pastel mcm nih.



amboiii kemain lagi aishah yer!



this one pun cantek tapi harus diingatkan pada yg berpinggul kecik sajer ye...kang tersangkut kat pinggul tuh...hihi

ok semalam iols dah pegi Jakel, koleksi ayda jebat dan lara alana pun dah sampai...kita yg takde baby gurl pun geram jer tgk, mcm2 pattern uols! kaler pun menarik. korang yg ada baby gurl mesti rasa nk borong semua nanti...ahaha

harga dari rm99 mengikut size. so nahh layan beberapa keping gmbr yg iols sempat snap.











byk lagi koleksi yg belum sampai. baju melayu terbaru pun dijangka sampai minggu depan ya. so sempatla dapat gaji kan...mesti mcm ulat nanti! fuhhh

psssstttt: apakah kaler tema tahun nih??

No comments: