Nuffnang Ads

Sunday, December 12, 2010

PB is my secret...

STICKY POST...
...bagai tak lengkap hidupku tanpa PB..hari2 mesti nk pakai. dan seronok sgt bila tgk resultnya! expecially tang perut..susut 4cm! itu baru 3mggu pakai..kalo 3bln? huhu bertambah kempis perutkuuu
...dulu aku berahsia2 sikit. skrg rasa rugi pulak kalo xbgtau org2 sekeliling, yg aku pakai PB! jgn jelez dgn perut i yg sudah kempis ituu yer..silalah cuba kalo nk tau. bkn ke, blom cuba blommmmm tau? hehe
...jgn asyik merungut kalo hari2 tgk perut buncit, kalo xnak buat perubahan, xnak try sumthing yg bagus utk kurangkan kebuncitan tu...sampai bila2 pon xde perubahan ok..korg tggu jelah bila anak dh bertmbh nti, tau lah besar mane perut tuh. mmg la 1st time bersalin, perut xbuncit lg, aku dulu pon mcm tu..tp skrg dh beranak 2, makin menjadi2 lak perut nih...i tensennn
...aku memang nekad bli PB sbb dh xtahan tgk perut sendiri yg bila duduk, isi perut terjojol ke dpn! mmg malu dgn diri sndr, apatah lagi bila org lain tgk, pastu perliii pulak...'( yelah2..perut aku mmg buncit time tuh...tapi skrg??? tau pon korang ekkk..
...PB ni bkn je utk kempiskan perut..byk lg kelebihannya kalo korg nk tau. mcm...
· dpt pudarkan Stretchmark ( aku nye stretchmark dh pudar sikit )
· Selera makan akan berkurang ( mkn pon mcm xbyk banding dulu )
· Kerap buang air kecil & besar
· Kerap buang angin ( kuar angin jer manjang hehe )
· Gastric pain tak ada
· Lebih bertenaga
· Berat turun
· Sakit kepala berkurangan
· Nip breast bertukar warna cerah
· Girdle tidak bergulung spt yg terdapat di pasaran
· Breatheable material (aquatek & aquadyne)..xde rasa panas atau rimas
~ ibu tgh berpantang pon boleh pakai, utk gantikan dgn bengkung biasa yg kena lilit2 tu


Ramai mengatakan Premium Beautiful MAHAL. Remember good thing doesn't come cheap. This is sooo true...

here's why..

becoz PB datangnye dari 4 buah negara maju : JAPAN, US, GERMANY AND TAIWAN

PB juga mengandungi Far Infrared Rays dalam bentuk bio ceramic : Tourmaline blend into nano particle..

ONE AND ONLY CORSET IN THE WORLD THAT OFFER
LIFETIME WARRANTY!!

...installment dgn hanya rm189 sebulan!
...jom2 kita semua pakat cantek, anggun dan SIHAT...!

:::019-6677485:::

5 comments:

Deqna said...

tingin gak nak try.. tapi belum mendapat keizinan lagi lah..hehe

siti said...

oo xpe2..try ur best ye kak :D

Abaya Hitam said...

rm186 sebulan tu utk tempoh berapa bulan?? 24 bulan kew? minat gak nih~.. cara bayar.. bank-in duit ke akaun kew? barang leh dapat dulu atau kena bayar bagi abeh dulu? gtau ek cik white ;p~

Abaya Hitam said...

uiks.. silap~ rm189

siti said...

hehe ct la...dh xigt nama kami ka?
12bln jer..bank in bank kami, PB akan smpi kat doorstep ampa taw..