Nuffnang Ads

Monday, March 21, 2011

bersama tudung fareeda

semlm ku p bli lagi tdg fareeda..terjah plaza shah alam di kala mereka baru slesai event grand final 2 tuh...


1st time ke plaza shah alam, cari punya cari barulah jumpe fareeda..disbbkan diorg dh kemas2 nk tutup, makanya tinggal xbyk choice..ku hanya bli tdg mawar 2lai, diskaun dari 90 ke 60..so grab 2lai...satu lagi bli suraiya v-shape 2colours dgn harga 70...


tdg ni seswai pakai ke ofis / function / kenduri kendara jer kot...kalo nk pakai santai2 pk 2x ;)

13 comments:

nor said...

mak oi...can tik tudung..mahai ek..tapi cantik.


suezdairy.blogspot

siti said...

adeh...diskaun tgl rm60 jew...;)

Nor Muniza binti Murat said...

tudung memang chantek tapi ct lagik chantek~ kulit muka nampak gebu jerk~ berkat pakai sk-II ek? nnt leh wat entry khas ttg skincare ct~ berminat nak tau gak~ kulit ct makin chantek ;p~ nak tiru gak~ ahaks~

siti said...

yeh..mnum lactolite jgk ;)

Nor Muniza binti Murat said...

ooo mnum lactolite gak ek~ nak kena cuba nih ;p~

Nor Muniza binti Murat said...

Dear cikWHITE forever~

Chekgu Murni nak minta keizinan 'curik' pic cikWHITE forever~ yang gebu tu~ nak wat testimonial berkenaan lactolite~

maceh ;p~

siti said...

jd model lactolite la ek ;)

Nor Muniza binti Murat said...

ya ya jadik model lactolite~ bukan tudung fareeda~ ahaks

~SHiLA~ said...

canteknye tudung tu..k nk g carik ler..

ala pki je santai² pn..xde sape kesah pn ;))

siti said...

lala g lew pki sesantai...glemer ngat lew ;))

siti said...
This comment has been removed by the author.
atigoh@gmail.com said...

mmg ayu cik white berhijab,koleksi dia semua cantik belaka,diharapkan pd masa akan dtg,ada lebih banyak foto cik white sedemikian dipaparkan dlm blog ini......wassalam.....

atigoh@gmail.com said...

mmg ayu cik white berhijab,koleksi dia semua cantik belaka,diharapkan pd masa akan dtg,ada lebih banyak foto cik white sedemikian dipaparkan dlm blog ini......wassalam.....