Nuffnang Ads

Wednesday, November 2, 2011

WW: estee lauder pleasures bloom!

antara byk2 perfurm yg aku pnah pakai, perfurm yg ni jer melekat di hati! sampai nk hbs sebotol dh! maybe sbb bau yg enak? atau aku yg lupa nk bli baru??? ahaha


biasanye, xpnah hbs pakai pon kan?? mesti tgl separuh dlm botol...


psssttt: ada ke org yg setia pakai perfurm smpi hbs licin??? kalo ada mmg haibattt! hihi




6 comments:

mama tisya said...

suka pki smp abis tp still bli juga yg br if ada promo best2:)

siti said...

bgs lah..koleksi ct dok ada lg xhbs2..sume tgl half lg...;)

mama maman said...

kalu mama.. depend keharuman dia.. kekadang tak habis dah beli lain lg.. hhheee.. suka tgk botol dan keharuman lembut..:)

Imaan09 said...

saya sgt suka estee lauder pleasure!tp y 'bloom' ni xtry lagi.. mesti best jugak kan..

siti said...

mama> dh byk ke koleksi btol2 tu :D

siti said...

imaan> yg pleasures ni mmg byk kan? xpnah try yg len lg