Nuffnang Ads

Monday, May 28, 2012

Koleksi Fareeda 80


koleksi fareeda saya dh melebihi had yg ditetapkan iaitu xboleh lebih dari penyangkut ni.....kalo agak2 xde space nk sangkut, maka kena pilih mane yg dh xpakai utk di letgo. hehe 

malas lah nk simpan byk2. rasa mcm nk letgo selendang tapi ade ke yg nak?dikira2 dh lbh 80 lai koleksi...dan suda byk yg di jual...;))

5 comments:

IFA Athirah said...

biase lah prmpuan.sntiasa byk tudung.haha

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

fuhh banyaknye tudung..dah macam kedai fareeda..hehehe

tudung fareeda ni kene dry cleaning ke cik siti..

siti said...

1st time kena dry cleaning...2nd time boleh ikut suka dh ;D

Nur-nba said...

Wah banyaknya tudung Fareeda.. Semuanya cantik2 belaka.. Rasanya kalau nak jual, mesti ramai yang nak beli.

Syazana Rifhan said...

sy nakkkk!!!if nk jual inform sy ye...