Nuffnang Ads

Monday, July 29, 2013

Best ke Legoland?


 yeaayyyyyyy akhirnya sampai jgk ke Legoland!

dah xingat nk citer mcmne sbb dh berkurun sgt dah...harga tiket pun dh lupa. maafkan saya. tapi yg bestnye dapat tiket free utk next visit lah.........sebulan jer free admission.

malas sgt nk citer sbb ramai dh pegi dan buat review. yesss kalo utk kanak2 maybe sedikit fun, kalo remaja tu ada certain2 game jer yg fun iaitu roller coaster etc xbyk pun boleh kira dgn jari

masuk sana dlm tghari, mmg terbaik lah cuaca! bagus sgt utk saya yg kurang berpeluh, habis berkeringat tiak okessss sihat saya hari tu! aqil yg kuat berpeluh lagi la, mcm mandi terus


berapa eh sewa stroller nih? maybe rm30




 ini tgh tggu naik cho cho train. Q pnjg tapi sebbaik xlama. dah train pun ada 1 trip jer...




semua pun nk naik, mmg sorga utk kanak2 ribena. kate xcukup tinggi xboleh naik tapi aqil belasah jer, xkena tahan


owh dahaga sgt tetgh hari rembang. if lupa beli air siap2 mmg boleh hangin 1 badan lah, nak menapak ke cafe pun xlarat bila dahaga camnih


 dan lpsni xpayah susah2 ke India lagiiii.



punya dahaga sampai nasik pun tgk sebelah mata! tolak tepi sat. yg special kat sini jual smoothies botol besar, puas minom


korek hidung albert einstein



 suka lah aqil dgn troli kecik nih. aaaaaaaaa tapi xleh ambik byk tau, mahal sgt ;p



aqil dah dpt lesen! tapi lesen terbang lah



my sleeping partner, ngantok seharian terbako dlm tuh. aqil pun tido xsedar dunia dah

eh korang yg belum pi tu pi lah tapi mcm mahal lah sikit. ada org komplen kata tiket mahal xpadan dgn game yg ada. tapi xpelah nk buat camne belum taraf Universal Studio lagi. costly jgk nk buat lego-lego tu, so depa charge mahai heheh nk blk modal cepat kottt

cant imagine kalo ada anak 10 nk masuk sini??!! ribu riban habisss kot. ada org kata sanggup pi USS lagi. sekian

2 comments:

Atiqah Hamizah said...

lawa nya seluar you.. beli kt manaa?? :)

siti said...

forever21 yunk...