Nuffnang Ads

Wednesday, September 18, 2013

WW: Cotton Shawl


hellooo hai! lama blog tak ber update kan! bz sgt skrg ni buat 5S di ofis, dah tu idea nak menaip lak takde, thats y lah ;p

erm nk ckp ape eh? sebenarnya nak habaq yg skrg ct tgh tergilakan cotton shawl! ni semua gara2 kakak yg suggest kate sedap pakai dan boleh main lilit2 jer.....xpayah guna byk pin.

sokay ct pun beli la 1 then tgk ok jgk, pastu tambahla lagi 2/3 lai. kalo rasa malas boleh pakai ni sbb xperlu iron, biar berkedut 1000 pun xde hal org xperasan. makna kata sesuai jgk utk org yg pemalaz malas nk renyah2 T_T eh kalo tdg satin kan utk org rajin? tggu time rajin baru boleh pakai blk satin shawl ;)) 

arzu scarf pun dah lame xpakai. ada yg dh lanting2 kat sanak saudara. untunglaaa depa tggu jer masa..

:::ok ada iklan sikit kat bwh:::



antara kelebihan memakai premium beautiful corset. perubahan dapat dilihat sebaik shj menyarung corset di badan! 

so pada yg tension tgk lemak bertingkat dan mengeleber tu sila try corset PB k! No. 1 corset in Malaysia, hot selling items!

special price PM siti! 0196677485

2 comments:

Effanina Mokhtar said...

Hi Ct,
Bole share, mn u beli cotton shawl ni.. cantik la.. :-)

siti said...

owh ni beli dkt hajra, ariani pun ada ;))