Nuffnang Ads

Wednesday, February 26, 2014

WW: Romantika MawarFizo

helloooooooooo alls ;)

kembali lagi bersiaran di entry wordless wednesday!

ada tak yg suka layan citer romantika? hiks suka jgk la nak tau kisah hidup couple retis nih...yang baru2 ni punya turn fizo dan mawar fareeda, memang ditunggu2 sgt...almaklumlah kite dulu peminat fareeda walaupun takde se fanatik org lain...tapi kite suka tgk cik mawar oppps now puan mawar ;) pernah sekali jumpa mawar dulu2, orgnya mmg pemalu dan kecikmolek comel

now berjodoh pulak dgn retis, fizo omar...hiks memula mcm tak percaya kan...tapi sokay, layan  jela romantika utk ketahui kisah cinta depa... untung fizo dapat mawar yg xpernah bercinta katanya..agaknya fizo tu cinta pandang pertama. huuu

bestnya diorg dapat fly to istanbul utk romantika, sebelum2 ni retis setakat yg dekat2 jela kan. indon...vietnam..hongkong.. tapi depa pi istanbul pun utk survey kain, jadi sesuailahh

sokay takmau cakap byk...kasi layannn kan pic-pic nih ;)












 sebenarnya suka tgk chanel boy mawar jgk! nakkk 1




2 comments:

Nur Hidayah said...

sweet kan diorang. suka tengok..

Nur Hidayah Isa said...

sweet kan diorang. suka tengok.