Nuffnang Ads

Friday, February 28, 2014

We are Certified Premium Beautiful Consultant!


One day special training at tlcc, teruja sgt sebab pihak syarikat sudi menghantar wakil untuk training tersebut! bukan senang nak dapat slot ni, maybe setahun sekali. 

Teknik-teknik penting dan info tentang FIR dikongsi khas untuk bakal Premium Beautiful Experts! meliputi teori PB, sinar cahaya jarak jauh (FIR), teknik mengukur badan, sesi praktikal dan sesi soal jawab.

PB experts wajib tahu perkara2 ni, so now sesape yg berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang premium beautiful elegance atau premium beautiful classic bolehla contact weols ;))

Jangan tersalah pilih agent ok... yang takde ilmu maybe akan tersalah beri info atau teknik pemakaian PB yang salah. so thats akan timbul ketidakselesaan bila pakai PB, tersalah proses pengalihan lemak dan cara penjagaan yang salah. itu semua penting untuk para pemakai PB.




Mengenali jenis-jenis bentuk badan. bentuk badan wanita ni ada banyak kategori seperti semua orang tahu. tak semua bertuah memiliki hourglass shape tapi if nak, pasti ada caranya.

Dengan pemakaian premium beautiful corset, lemak2 akan dialihkan ke tempat yang betul. lemak2 biasanya tertumpu di bahagian perut, pinggul, ketiak, blkg badan dan paha.

contoh, apabila memakai PB, lelemak di bahagian blkg badan akan ditarik masuk ke dalam cup bra. lama kelamaan lemak akan balik ke tempat sepatutnya, so takde istilah 'breast kedua' di blkg badan!



Premium beautiful direka khas mengikut setiap jenis bentuk badan wanita. jika dilihat dari jauh mungkin nmpk biasa-biasa. tapi bila diteliti,  jahitan kemas beberapa keping kain dicantum untuk memberi kesan pengalihan lemak yang betul.

Selain proses pengalihan lemak, tindakan FIR juga dapat membakar lemak yang tidak diperlukan.



Premium beautiful lengkap dengan brassiere, waist nipper (bengkung) dan long girdle. Pemakaian fullset PB adalah penting supaya proses pembentukan badan seimbang.

Keistimewaan cup bra dibuat daripada 3 keping jahitan supaya berbentuk piramid, dan fungsinya supaya tidak menekan 'nipper'. Untuk ibu menyusu tidak perlu risau kerana bra PB mudah untuk proses penyusuan.


FYI, product terbaru company adalah premium beautiful elegance dan corset PB classic juga dikekalkan kerana mempunyai keistimewaan tersendiri.


PB elegance sesuai untuk mengekalkan bentuk badan selepas pemakaian  PB classic more to membentuk badan. Kain yang lebih lembut, selesa dan renda yang mewah.

So pada yang nak tahu details tu bolehla whatsaap siti k!! tak dapat nak bagitau semua kat sini... ;)




nahhh my bff in business, walaupun dah beranak 3 tapi masih dapat mengekalkan bentuk badan!! menangis anak dara tgk ni tau... bukan senang ye sebab bila dah berumur 30an ni lemak dah mengembang dan susah nak jaga if tak tahu cara.

now uols dah tahu kan cara paling mudah nak bentuk badan, hanya dengan pemakaian premium beautiful corset!! terpulang pada setiap individu sebabnye ada yang rajin exercise. tapi untuk yg takde masa nak exercise pula mcmana??

exercise tiap2 hari adalah salah satu cara nak kekalkan berat badan tapi bukan bentuk badan. yeee kadang2 walaupun kita kurus still takde 'shape' kan? pada yg nak badan ada 'pinggang' tu bolehla try PB corset...

selain untuk kecantikan, PB juga untuk kesihatan. mcm tak percaya? yeeeee byk sgt nak diterangkan, nak tahu sila WA siti k ;)) 019-6677485 

2 comments:

Salleha Roslan said...

so beautiful ;)

MAMASUE said...

mmg betul...kalau dah merumur sket ni...mmg susah nak make sure badan maintain....

jom follow mamasue di e-tupperware-online.blogspot.com