Nuffnang Ads

Thursday, April 24, 2014

Hepi Birthday Qil!


tak sampai 3minggu lepas besday mama, kena sambut besday budak kenit ni pulak...decoration pun xsempat simpan lagi tapi belon time besday mama tu depa dh buat kempis! so mama kena beli lagi belon khas utk qil... satu cukup xboleh byk2 tau ;p

qil kena pegang batang lilin tu sebab cucuk xnak stable...maklumlah icecream cake! sebenarnya dia xsabar nk potong tapi mama suro posim dulu sampai naik hangin kawan...

mama ingat nk order cake fondant tapi membazir pulak sebab bukan ramai nk mkn, lain la kalo buat partayyy. maka kita teruskan tradisi dgn membeli BR cake! design mmg takde new design, design ni rasanya dh pernah beli tahun lps...apa kan daya, nak mint flavor xmatchy dgn design yg kita nak...



  

 bila nk buleh tiup potong makan nih.....






macam2 fe'el bebudak  nih...si abg dok acah nk potong cake, si adek tensen. sempat pulak dia tahan tangan adlan!


dah rompong! kena tebuk tikus...

23 april....4 tahun yg lalu... tepat jam 9.52am jumaat yang barakah maka lahirlah budak comel now noty sikit lah...apapun didoakan qil diberikan kesihatan yg baik, minda yg cerdas dan cergas, hidup diberkati, murah rezki etc yg baik2 saja ok...mama luv qil!


2 comments:

missyzaraismail said...

qil sooo cute..baye anak i..bln 5 ni besday 4 tahun..sedapnye BR31

Sembelit Semasa Mengandung

Azlan Halim said...

Alahai macam Korea la anak dia..