Nuffnang Ads

Monday, April 21, 2014

My Fav Seafood Restaurant!

eh dah pukul 5 dah boleh blk.......tapi tetap nk kena update sedas!

citernye.....tetiba boleh jadi fav restoran walaupun baru sekali sampai! huuu sedap uols mknn dkt sini especially seafood lah...memang dtg sini nak mkn seafood, ku teringin nak mkn sweet sour crab! selalu nmpk org update mkn kat fatty crab tu...sedap eh?

tapi sini pon ok janji dapat mkn encik crab...

sini tu mana? eh lupa pulak nk bagitau restoran tasik indah shah alam!! hihi

sebelum makan kena selfish selfie dulu tau ;p lepas mkn kang terpercik kuah ketam kat baju pulak...

 
my first impression, ingat biasa2 jela food kat sini, lagipun tgk takde org punnn. owh maybe dah lewat ptg...tapi kan lepas kitorang smpi, ramai pulak followers. so dah penuh 5/6 buah meja...

pic ni adlan yg snap tau...dh boleh harap. tapi tu la...sekali dia snap berpuluh2 pics haha


bizi dgn toys dia!


ahaaa mknn dh sampai! ni udang tanpa kulit masak merah


oMg brp mulut nk mkn nih! ada tomyam, beancurd, ciken belum sampai...owh yg paling ditunggu2 adalah encik crab!!

ketam nipah sweet sour. penuh pinggan uolsss walaupun hanya 2 ekoq, minimum order 2 ekoq tau

aaaaaaaaaaaaaa kena sinsing lengan!

rasa boleh tahan...jarang mkn crab kat memana, bila mkn kat sini takdela nk compared dgn mana2 restoran...dah cukup sedap kot



aaaa tu ciken dah smpi khas utk adlan sbb dia request! tapi mak aihhh sebelah ayam kot, dah mcm body builder punya mknn, mkn ayam sekoq! mmg xhabis la uols, kena tapau

overall seafood sini sedappp, korang yg suka jjcm bolehla try k

  



lepas mkn senang hati! si adlan biasa la suka posim jauh2

eh eh xhabis lagi posim tangan cenggitu! apa mama buat semua dia nk tiru !

1 comment:

Effanina Mokhtar said...

sedap nyer.. nak try jgk lah.. slu tumpang lalu je tasik ni