Nuffnang Ads

Wednesday, December 3, 2014

1st time ke Empire Damansara


biasa org yg dok dekat akan jadi org last pegi kan? betol tak? betol ke bohong?? aaaaaaaa dapat tau tempat payung2 nih dah lama pun, tapi baru last weken terjah! huhu tu pun sebab org langkawi ajak... kalo tak, entah bila nak sampai...

tempat2 mcm ni kena pegi buat rombongan baru meriah! tak gitew

so last weken bawak 'org langkawi' jenjalan dekat empire damansara dan the curve. tunaikan hajat beliau ;p

ct bukan bawak adek adek taw... ni bwk kakak sefamily buat lawatan sambil belajar mengenal payung ;p


eh dalam google ada 3 kaler payung, ni dah tinggal 2 kaler! agaknya management dah tukar payung2 tuh... ada yg dah nak jatuh pun...

sebbaik org tak meramai, boleh posim sesuka hati. yela dah tmpt pun tak berapa happening, ada restoran pun yg tak pernah dgr nama. cuma yg femes sikit ada restoran boat noodle! kecik sgt restoran tu sampai nak mkn kena ambik no...

act, mknn apa kat boat noodle tu?? ramai jer org kata sedap?



fefeeling kat paghis!



lihatlah donia! nmpk payung kaler pink jer pun...



sedap posim cenggini jela... sesuai utk yg nak buat photoshoot


lagi dua org tak masuk gambar! takde apa yg menarik melainkan payung nih...pewot dah lapo, yukk ke curve pulaks
 

1 comment:

AMIIZAA said...

cantik...ala2 korea:)