Nuffnang Ads

Thursday, August 20, 2015

Me'nate Steak House

 
dah lama nk makan kat menate steak house nih, sejak pembukaan restoran ni lagi...dulu pernah jadi viral sebab org kata bil sampai rm9k! tah apa yg mahal sgt tuuu, daging lembu bertatahkan berlian kot??haha
 
taktau pulak kalo org edit resit tu? so, kita kita nk pi makan pun pike 99x...takut sgt kan ;p
 
dan baru2 ni viral lagi sekali pasal si AA maki restoran nih...adehh kelakau gila..so korang kalo nak taip tu make sure ada tanda 'koma' kat atas tu ...me'nate bukan menate kihkih

 
maka satu hari kita pegi makan situ...kita ambik steak yg femes yg semua org akan order steak wagyu stirloin nih...Nampak simple kan? tapi sepinggan ni boleh share 2 org, kalo mkn sensorang mau penuh perut korang dgn daging jer...so far daging tu lembut even masak tahap 4..ntahla taktau nak describe camne sebab kita bukan selalu makan steak. kita suka makan nasik jurrr
 
dan ramai yg bertanyakan harga, risau kalo kalo bil beribu...
 
ok harga steak ni ikut gram, kita riki riki tgk paling murah rm90+ belum campur mashpotato n buncis tu tau...but don worry sbb minuman free, boleh refill beribu kali


 
ok total sepinggan ni dalam rm110...nak jimat sila share..haha
 
jgn tamak even share 2 org pun still puas hati...ct tak pandai nak bagi berapa bintang, tapi sedaplaaa steak versi melayu bukan matsaleh
 

1 comment:

aisy haiqal said...

hadoi tengok pon cam sedap...harga dia hurmmm...boleh la klu sesekali makan...tapi tengok pic tu pon dah terasa kesedapannya...sbb sy suka makan dgg...