Nuffnang Ads

Monday, February 15, 2016

Nasi Kandar Line Clear LC KL

 
sejak tahu restoran line clear dah bukak kat KL 2 mggu sudah, apa lagi kan...terus la google cari lokasi. dulu sethn skali jer dpt makan Nasik kandar line clear nih, now tiap minggu pun voley ;p tapi awal2 ni hazab sikit la nk beratur! nasibla masa kitorg pegi ptg tu takla sepanjang 2kilometer...hiks just 10org mcm tuu
 
yg bestnya pegi lewat ptg pun, lauk masih byk...mcm telur sotong kan cpt habis tapi dekat LC restoran ni ada banyakkk
 
korang yg teringin nak pegi tu, google lah eh...LC restoran ni mcm tersorok celah bangunan. kadang tak perasan pun padahal tepi jalan besar Raja Abdullah tu jer...
 
parking pulak kena masuk jalan blkg.

 
my feveret udang n telo sotong

 
cepatttt serbu! ;))

1 comment:

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!