Nuffnang Ads

Wednesday, March 8, 2017

inlove with ladylofaluxe


iols dah start beli naelofarhijab balik...huhu. haritu stop sekejap sebab bagi laluaan kat ariani. now tergoda tgk koleksi terbaru NH ni, walaupun design xde beza, cuma simbol pepatung tu yg menarik perhatian disamping tudung bertatahkan batu bata swarovski!

shawl yg diberi nama ladylofa dan ladylofaluxe! cara nak gayakan pun kena tiru lofa ye...;p

hat scarf naelofar sebelum2 ni, kita dah letgoooo, alhamdulillah masih laku keras!



harga ladylofa rm69 dan ladylofaluxe rm95.

yg specialnya pada yg borong 5 helai ladylofaluxe berpeluang utk memenangi hbag dior bernilai rm20k!! iols dah beli 5helai, tapi takde geng pulak nak posing2 utk contest tuh!! huhu anyone nak jadi partner in crime tak? ;))

No comments: