Nuffnang Ads

Tuesday, December 9, 2008

masih kemampuan walopon berat (pewot)


...hasil shopin arini, dptla bli seketoi handbag sembonia huhu,,semlm dh p sogo tp xbli kat sana terbli kat klcc pulak...


...handbag2 yg membuatkan aku teruja nk bli,,yg putih atas tu mahai ngat (malas nk bli) membazir duit aku jer ahaks...
ada sale kat parkson so aku ada elite card parkson dptla off 10% jer,,jadiklah...


...akibat pewot yg keberatan so perjlnan makin slow 20km/j jer hahaha...

6 comments:

♥♥ n.i.s.s.a ♥♥ said...

wah..raya2 pon p shoping gak kee??

Norizah Ibrahim said...

hai siti..bila nk meletop ni??

sng2 mai ar jenguk blog izah! :P

siti said...

nisa-->xraya pon sebnrnye...raya kat sopin complex jer,,
ezah-->dh jenguk pon blog ezah tue..

Madamme Anne said...

siti dah nak jd mummy ek..
singgah la kat anne nyer blog ek..

siti said...

n punye blog pon ct dh singgah hehe

masniza mahmud said...

amboi2 mum to be ni hehehehe sempat lg bshopping ek???hheheheheh nnt ct kalo rajin, jengah kt blog zaa plak ek :)