Nuffnang Ads

Friday, July 16, 2010

i minat mereka

...antara artis yg aku minat dari dulu smpi skg, adalah makcik ni...:) minat sjak dia mula muncul dlm dunia nyanyian. nonton AJL semata2 nk tgk tok ti. bli newspaper pon semata2 nk gunting pic tok ti pehtu tampal dkt kertas lukisan. surat kabar berlobang2 kna gunting dek aku hehe. arwah ayah pon phm aku minat dia...

...cantik bukan kalo begini :) org cantek pki apa pon cantik ye x..pki baju murah pon org kata baju branded hehe...dpt tgk tok t dkt2 masa secretaries weeks thn lps, cantik. tp kalo xmekap agak2 cantik x ek..kalo xmekap, comel je kot :D

...now, tok ti dh berjaya, kaya dan bahgia..sume hasil usaha keras dia jugak..tah2 tok ti lagi kaya dari tok k huhu.. dulu ceben kenai dgn tok k, tok k dulu2 keje kat bank je, dkt melawati nun..skg dh kaya wat bisnes pe ek???


...pas tok t, aku minat Tin Ma pulak..suka sgt tgk dia, cantik je walopon xmekap. 1st jumpa dia masa Jom Heboh kat Kuantan dulu. minat sjak dia jadi juara Jemputan Nona..stat pada tu, kalo kuar majalah cover Norjuma, trus aku bli...
...skg dh kawen dan ada 2baby boy..dulu masa dia kawen, aku pon dok berangan nk jadi cam dia jgk, nk kawen dgn org kaya bla bla bla haha. skg aku pon dh kawen n nama anak aku pon sama cam anak dia yg 1st tu, aqil namanye :)
...dan masa aku berurut aritu, mak bidan yg urut aku tu pon slalu urut Tin Ma. mcm2 citer Juma, dia bgtau...Juma duduk dgn mentua dia kat Jln Ampang. n yg plg aku kagum, Juma mmg disiplin orgnye, sbb tu Juma cepat kurus pas dia gemuk dulu. dia xkesah kalo kna minum ubat pahit mane pon. n Juma mcm nenek tua dulu2 suka mkn herba akar kayu sume, mak bidan tu kate hehe. patutle cantek menawan jelita jew. (dok berangan nk cantek rupawan cam dia (+,-)

...n then makcik ni jgk. suka tgk muka dia yg comel tuh. pnah tgk live masa aku p kat Times Square. ada parti 10 artis yg menawan ke apa tah..aku excited sbb ada nora danish kat c2. fasha pon ada haha. masa tu nora lom kawen lg...

...sjak drama 'Puteri', aku trus follow dia..majalah kuar muka dia sume aku bli wat koleksi. smpi la dia bercerai, ksian sgt sbb bercerai dlm keadaan diri sarat mengandung..mcmana la dia melalui tiap detik tnpa kehadiran suami. ibu peknen kan dambaan belaian dari suami. ++masa peknen kan..sedih la masa sakit nk besalin tapi suami xde disisi..'(..kenapa c jejai tu xkawen je dgn fasha dari dulu, knp nk kawen dgn nora pastu nk ceraikan dia semata2 nk pikat fasha. huh wat rugi duit hantaran jew. suke sgt kawen cerai. bkn nye sikit kos nk kawen tuh..diorg byk duit dh xpike soal belanja dh..hehe aku xda la emo n excited pon pasal citer diorg neh, cume taw ckit2 je..xminat nk taw. aku cuma minat tgk kecomelan nora je. lain2 xminat!



6 comments:

TiNiE said...

ahaa betoi betoi depa comey2...
lagi sorang comey dan skang tgh melethop ialah lisa surihani, ska gak nengok dia..comeyyyy

siti said...

oo k.tini minat dia eyh heheh

mrs_yus said...

ehehhe..yg comey2 je minat ek :-j

siti said...

yg xcomei xnmpk lak :-j

MiSz eiN said...

pd i juma plg cantik compare to laen². sbb muke dia xbulat cam dato' ct. hehe. nora danis pd i comel je. muke ain cam nora danish kot. lau ain mekap etbal mst same.

siti said...

aaa kite yg xmekap ni pon dh cukup lawa dh..+ kalo mekap, xtau la lawa cmne lagi keh3