Nuffnang Ads

Wednesday, March 5, 2014

Wordless Wednesday!!

wordless oh wordless memang wordless! apa nak ckp?

saje up entry ni sebab kang takde lak entry utk minggu nie ;p

owh...sabtu ni ct ada event nuffnang, 1 st time dapat invitation from nuffnang tau! boleh la berjinak2 plus tmbh pendapatan ;) lepas ni bila dah terer sikit, boleh pegi lagi. now tgh nak survey bloggers yg dah byk buat sponsor-post, nak belajar!

sabtu ni adalah 'international women's day' so event yg ct pegi nanti pun berkisar ttg wanita...cant wait!

ok dah kat situ. terimalah seketoi gmbr ct~ ehehe kalo nyampah jgn tgk.. atau erti kata lain sila main jauh2 ;p





 owh my boyyy!! my wishlist for this year, kalaulah ada kaler fink!

1 comment:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)