Nuffnang Ads

Monday, November 3, 2014

Baby Girl Che Ta


rasanya ramai yg teruja bila tgk baby girl che ta nih... ramai jer yg excited nak share picca si comel nih kan! hihi termasuklah jgk tuan tanah ct pun teruja uolsss

kebanyakkan share picca yg sama jela kan, credit to ig sedara mara che ta, annas etc! kalo takdak hampa takdak la pic nak tgk kan...dah la kena blocked dkt ig che ta, sebab org lain  punya hal org tak bersalah pun turut kena blocked huhu sokay

ishhhh ramai yg berkenan dgn baby girl che ta dgn zain nih! comel putih melepak iras2 zain, baby mix blood, harusssslah comel dan santek! tak gitew


1st time tgk, subhanallah comel betol dgn kulit putih melepak dia! geramnyeee untunglah che ta impian nak anak perempuan tercapai :)) lepasni tenung2 anak che ta jela, untung2 baby dlm pewot nih pun shomel camnih hehe

tgk tu.... budak cerdik dah bukak mata

picca kat bawah ni, dah nmpk betul2 mcm muka zain... anak girl haruslah muka daddy dia kann




ala tomeinye mulut mcm che ta pulak... oklah tu combination yg sempurna. semoga menjadi anak yg solehah ;)) eeeeii sibok je kita dok telek anak org kan  hihi takpe kita cakap benda yg baik2 je, insyaAllah yg datang nanti pun baik2...ameen
 

1 comment:

My Aisy said...

memang comel sangat lah anak che ta ni...geram jek tengok...