Nuffnang Ads

Wednesday, October 29, 2014

Kanvas Frame IKEA

skrg ni zaman kanvas frame, nak kata baru takla baru. dulu-dulu pegi SSF jer nak beli kanvas frame nih, nowadays dah byk outlet juai... best bukan? dah la murah lepastu gambar pun menarik.

ct suka tgk frame gambar telefon london ni sebab ada 2 kaler. lagi satu yg bus london, pun sama 2 kaler. suka suka jgk tapi tak beli pulak hihi. dah takde dinding nak sangkut kot... satgi tetamu konfius lak ni rumah ke kedai? gitew


agaknya ni stok baru, masa 2/3 minggu lps datang ikea takde nampak pulak... ke mata mak incik yg rabun?



gambar eiffel tower ni pun nice sgt... tapi frame ni berat sikit la nak angkut... tu yg mahal sikit. kalo yg biasa2 yg ringan tu bawah rm50 jer...

tapi skrg ni dah byk sgt choice kat Kaison! morah morah, pasti rambang mata.

yang berminat nk bertukar2 kanvas frame ni bolehla usha2 samada kat IKEA, SSF, Kaison etc!

1 comment:

My Aisy said...

bestnya klu ikea ada kat jb...nak gi spore kene tukar duit sgd pulak :(