Nuffnang Ads

Monday, April 25, 2011

sekitar birthday party

ni sume pics slps hbs party...blom sempat nk citer pembukaan dh citer penutup kan?hihi


kali ni wat besday party aqil kat kizsport n gym, GEM..nk rase suasana lain pulak sbb sblm2 ni kat rmh jer...


booking tmpt ni xsmpi semggu sblm date..byr rm300 deposit.





waz dgn sepupu...


korg prasan baju aku basah?? huh...penangan tertumpah tea tarik panasss okeh! sbb ltk air tu kat atas meja, pastu dgn pegang qeqel lg..pastu qel pon gatal tgn p tarik cup polistrin tu, sebbaik xkena dia...harus melecur!


tapi still boleh cover sakit tu..;)


bdk2 dok sambung main, xreti nk blk..sepatutnya smpi kul 730pm jer, nih dh smpi 830! hihi












kasi bdk2 naik benda ni 4/5 round dulu, xsangka qeqel suke naik nih, xnk berenti lgsg..kalo berenti siap la dia nangis!


enjoy betol yer!!



kalo nk tau qeqel sonok, kena tgk tang lidah dia...

5 comments:

mummy_ayu said...

wah..meriah tu..seronok la diaorg main2...

farah fauzi said...

bestnyer..mana gambar makanan..heehehe

mama tisya said...

time bila basah bj tu..tk prasan

baby Aniza said...

haha..nk tau dia happy tgk tang dia lidah dia yer....chumil!!

siti said...

mama tisya> time sume org dh kuar bilik tu :D