Nuffnang Ads

Wednesday, April 20, 2011

what can i say!!!

bdk zaman skrg kannnn very intelligence boys!




kalo dulu, bdk umo 2thn tahu buat apa? main tdo mnum susu gado2??




bdk skrg pantang kalo tgk makpak buat apa mesti nk ikut buat..tmbh2 skrg kan ada hp canggih, iphone, iPad sume tuh...waz pantang kalo nmpk aku pegang iPad mesti dia sibuk nk bkk utube kat iPad tuh...




yela, waz kan peminat kpl terbg, dok tgk kpl terbg kat drama 'awan dania'..lagu tema awan dania pon dia dh kenal tau...




so, aku saja la bkk utube bg waz tgk lagu tema awan dania tuh...bkk la dpn dia xsmpi 10x, dia dh pon hafal dulu...




so skrg, waz dh pandai bkk utube kat iPad, mula2 dia touch kat simbol utube then touch kat 'history' lak..then nmpk video clip 'adira tuh...pastu pandai lak main volume! jap slow jap kuat! haishhh




tgk nieeee


aqil pon sibok nk main...berebut suda...



























4 comments:

mama tisya said...

bdk2 skarng mmg bijak..nk2 mcm2 benda canggih2 tk mcm bdk2 dlu2...

-Sara- said...

haha, pandai qeqel ni ;))

Hidayah said...

uish terer da..My Jose belum dpt tgkap lagi camne nak bukak video,rasa2 tak lama lagi kot

siti said...

tunjuk kat dia byk2 kali, nti konfom pandai..;)