Nuffnang Ads

Monday, May 16, 2011

Bizz Partner Utara!

alang2 nk jumpe bizz partner kat utara nun, baik blk kg skali kan...hihi


mula nk jumpe kat Penang, tapi plan bertukar pulak. so kita jumpe kat alor star je...dua2 blk kg lah jadinye...;)


cari tmpt yg seswai, hanya ini jer yg best kat alor star okeh!selain oldtown white coffee lah...kalo nk starbuck kena la msk tesco, mcm leceh la skit nk park kete, baik jumpe kat cafe tepi jln jer...


so far, ok jgk spring leaf ni..selesa, tenang. sgt seswai!! hihi

ok, tgh tggu kakzura smpi..ku angkut waz skali sbb ayah dia jgk yg drive. bdk tu kan xleh berenggang dgn ayah...haishhh



order iceblended cuppocino dgn mango smoothies + fries...jadik...sbb sblm tu dh pegi lunch ikan bako kat kuala sg...




waz rasmi dulu...



dh hbs discuss, makanya kenalah berposim! ok, sape2 area Penang, Kulim, Sg Petani ataupon UTARA lah senang, yg berminat nk pakai PB n nk tau ttg bizz beautiful ni, jgn segan2 contact Kakzura yer!!! 019-6992855...

3 comments:

Ummi Rania Raffel said...

amboi berkembang yer bizz... blk nnt i join lah hehehe

siti said...

kena bekembang la...hihi

Beautiful with Azura said...

jom2...join the club..buzz me ya!
019 6992855