Nuffnang Ads

Monday, February 21, 2011

PB atau Pusat Pelangsingan??


Ulasan mengikut pengalaman tuan punya blog...;) tuan blog mempunyai mslh perut muncet slps melahirkan anak ke 2...huhu
Pusat Pelangsingan Badan :

1. Hanya fokus pada slimming jer. Tak dapat bantu mengurangkan sakit tulang belakang, period pain, pudarkan / hilangkan stretchmarks, tak dapat hilangkan keputihan, tak dapat untuk memperbaiki kesuburan etc..


2. Kena pergi berkali-kali, tapi hasil belum tentu memuaskan hati. kalo bayar utk pakej rm2000 dptlah 12x treatmen mcm tu, selama lbh kurang 4bln treatmen / seminggu skali...fyi, diorg akan tgk dulu korg ada mslh menjurus kpd bhgnn mana, pastu diorg wat keputusan suro ambik pakej apa..plg kurang kena byr rm1300+ pastu taktik diorg, pas kita wat bbrp kali treatmen, disuruhnye kita tmbh sesi lagi..makanya, bertmbh2 lah duit kuor..perut xde perubahan ok...


3. Treatment hanya dibuat bila ada appointment jer means semggu skali, kecuali time period xboleh buat...

4. Dah tu.. byk btol pantang larangnye.. diorg bagi jadual pemknn, lunch kena mkn bihun sup jer, buah2 tp mangga xbleh..buah pon ada yg xleh mkn?? sedey btol! nasik lak sesenduk, jgn tmbh! sebaiknye xpyh mkn nasik lagi bgs... kalo nk mkn ayam, make sure yg grill punye..aku mmg xleh la xmkn nasik, ade ke suro mkn bihun sup jer!

5. Guna mesin yg getar-getar, urut-urut..katenye leh bako lemak plg cpt 5mnt..tak tau lah bape banyak lemak & metabolisme terbakar kan.. ku blk rmh uko tgk xde perubahan ponggg, ni yg mcm xpuas ati..maybe takat bajet rm2000 mmg xbekesan, nk bekesan guna pakej yg rm20k kot kannn?


6. Atleast lebur duit rm2k tuh, nk gak la tgk ada perbezaan kan..nih xde, ku complain kate xde perubahan pon. pastu mulalah diorg ayat suro tmbh sesi la, bli krim la..krim harga 200+ uolls, xde pon aku nk bli..bazir duit jer..
7. Kalo kurus pon dlm tempoh selama kita p program pelangsingan tu jelah..pastu pepandai maintain kan sendiri..mkn lbh sket, badan cam donut blk!
8. Aku dh malas nk teruskan sesi, cukup2lah 4bln treatmen tuh..xyahlah korg nk paksa aku + sesi k, paksa suro + lagi 800 lak! yg ku byr 2k tu apa kebendanya?? ada ke perubahan?!


Premium Beautiful :

1. Bukan hanya untuk slimming, tapi 70% untuk kesihatan..! 30% untuk kecantikan (slimming, muka berseri-seri).. bila dah sihat luar dlm, secara automatik memang lah akan nampak cantik!

2. PB nie, all in one..! Beli hanya SEKALI, pakai SEUMUR HIDUP. hanya rm2k..mmg worth it lah! hasilnya boleh nmpk.. Atleast nmpk gak la perubahan, badan jd lebih curvy banding sblm pakai.. aku dh turun 2kg sejak pakai PB ni...
3. Pakai PB setiap ari sebab untuk hasil yang memuaskan, pakai at least 8 hours a day.
4. Xkisah nk mkn apa pon.. xpyh buat jadual pemknn ok..heehe.. bila mkn lebih, secara automatik uolls akan rasa kenyang. Sambil menikmati makanan, sambil dapat kurus & sihat..! Tuhan bagi nikmat merasa kan, rasa lah.. nape nak sekat, tapi bila pakai PB, insyaAllah semua terkawal..
5. Metabolisme & lemak akan terbakar perlahan2 lebih selama 8 jam dengan pemakaian PB. Kalau exercise sambil pakai PB, lagi lah banyak..!
6. PB dpt menjaga posture badan, dpt pudarkan stretchmarks, hilangkan keputihan sume tu...ku punya stretchmarks dh pudar, nk sama dgn kaler kulit..huhu best!
...so, sesape yg berminat nk try pakai PB, just sms / col ct k...
...bli PB, ct akan bagi mystery gift utk uollss!
:::019-6677485:::

7 comments:

Hidayah said...

minat tu mmg le minat..tp bajet takde lagi nak membeli,lgpn takut tak terpakai..terjeles da ni ngn org2 yg pakai PB solid molid da body huhu

siti said...

knp takut nk pakai? bila nk cantek, dh xde sbb mls nk pakai..mcm sy :D

farah fauzi said...
This comment has been removed by the author.
farah fauzi said...

dah lama tak paka PB nih..selalu pakai waktu mlm jer...ok ke tak ekk sebenarnyer pkaia mlm nih..

siti said...

knp xpki siang? ok jer jnji selesa pakai time tido...

farah fauzi said...

siti..farah dah beli 4 tahun dah..tapi kurang pakai susah time nak buang air..hehe..nak kena bukak dulu...

siti said...

kalo ct xbkk just selak waist nipper jer...