Nuffnang Ads

Friday, August 26, 2011

PB: mengancam di hari raya!

wanita2 sekalian kalo nk cantek dan mengancam di hari raya + cantek di mata suami, silalah pakai Premium Beautiful~~ konfem penampilan uollsss akan sgt menawan di masa raya nanti!



dah boleh pakai kebaya nyonya dgn sgt konfiden~ hah cpt cari kebaya yg dh lama tersimpan tu...konfem boleh sarung blk~



uollsss xjeles kah tgk wanita2 ramping ini, haku pon jeles okeh~ nkkena beli kebaya mcm ni satu nanti...;)



dgn pemakaian premium beautiful + minum Lactolite, konfem berat badan anda akan cpt turun dan nmpk keberkesanannya dgn lbh cpt~


now, aku dh selesa dgn penampilan skrg...tak kurus sgt, tak tembam...BMI just nice~~ i loikeee



barulah senang nk pilih baju size S / XS~ dan boleh bergaya camni...ishk3 canteknya kebaya ni kan??? katne ek nk cari selain bli di jakarta / bandung??? hihi


PROMO! PROMO!! beli Premium Beautiful dgn very special price n GET FREE PB Wash, also Lactolite at rm135 sekotak!




'wanita layak utk kelihatan cantek menawan di sisi suami~~'



'kecantekan adalah hak anda!'




sms / call CT ~ 019-6677485

5 comments:

Rusz Mohd said...

akum, PB sy beli da hampir 2taun tp terperap dlm almari jer..bila bc ur blog baru kesedaran tu timbul balik..wakaka..now, da 2days sy pakai PB..hby sy menyokong kuat sb pewut sy da muncitt la..besttt maa

siti said...

ya.....pakai jgn xpakai ;) xpki maka xcinta :p

SYANI said...

Jelesnya tengok orang yang slim2 ni.. Banyak baju kebaya dah tak muat ni.

::NureeN:: said...

slim pon ct.. nureen nk slim tp asben kata skrg dh ok, jgn slim sgt nanti pakai baju x cantik.. sbb nureen skrg mmg dh underweight.. ;p

siti said...

nureen> org yg sedia slim pon boleh pakai bkn utk nk bg kurus je ni, lbh kpd kesihatan sbnrnya~