Nuffnang Ads

Monday, August 8, 2011

gelagat anak2 saban hari

bdk2 zmn skrg ni kan byk ideas okeh!


tmbh2 c waz nih.........akibat dari pengaruh tgk youtube la ni...nah ambik, skali dia wat aksi rally la, bkn btol2 tapi dia g sandar badan kat sofa then moto tu terangkat! hahak nk gelak guling2 lak rase bila tgk aksi tu...





yg c qeqel ni xsemena2 p panjat tepi tangga...xpnah2 wat, ni maybe nk tunjuk kat mak la ni, kate dia dh beso dh terer mcm2! heh


awak tu dh la kiutttttttt, muke xganaz tapi slalu wat benda yg membahayakan kesihatan tawu???


then c abg la pulak p ikut serta.....so xjadi marah la sbb adek yg ajar, kalo abg ajar konfem abg kene marah...kalo adek.....xsmpi ati mak nk mrh.




ni la si jantung ati yg slalu wat mak meroyan dgn pe'el diorg! baru dua, blom 4 lagi nih~ haihhhhh

9 comments:

My Aisy said...

hehe...aaah kiut sesangat muka si qeqel tu...macam2...eh adik ajar abg panjat tangga ye...

abazilah said...

jom join GA saya
http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

siti said...

my aisy> adek dh pndai mcm2, turn dia pulak ngajo...

eima said...

mak die tak bg die panjat ikut tangga ... die panjat ikut tepi tangga cerdik....

axie said...

comei muka qeqel

Mak Izz said...

haha.. samalah mcm hasanah pn dh pandai panjat tangga buat aksi ganas. bila dilarang siap mengaum x tahan tu. karenah budak2. hehehe...

siti said...

eima> pnjg akai la bdk skrg...

azie> cam gegurl lak tgk. haihh

mak izz> mengaum ek kihkih

Norfadelina Abdullah said...

cik ct, besi sekat tangga tu beli kat mn?

siti said...

kat kedai perabot...