Nuffnang Ads

Wednesday, June 4, 2014

WW: Bawal Exclusive aka BE

Maafkan ketiadaan entry selama seminggu ni. rasa lega sgt dah habiskan entry europe trips tu so dah rasa boleh rest seminggu! huhu padahal hati masih nak up lagi new entry....

eh tak... masalah sebenar tak dpt up entry adalah.... sebab xboleh transfer pics kat komputer uols! sejak upgrade ios 7.2 ni, komputer kat rmh ofis dah xboleh baca picca dlm iphone nih... hurmmm ada sesape arif pasal ni tak? cer cita sikit

sokay, kebetulan today rabu so entry WW jela yg keluar... owhmg dulu kate dah bungkus semua tudung2 bawal but now dah pakai balik? yessss uols sejak tudung be ni keluar mmg hati tu meronta2 nak try beli... berbulan jgk la nk terjah butik be kat Jalan Tar tu... tapi takde masa nak pi... so baru ni, baru sempat pi, itupun sebab pi tempah baju raya kat albert!

tudung bawal yg dedulu zaman anak dara mmg berlambak, dah masuk kotak pun... ada la be jenis lama tu ct ambik pakai balik...cuma yg takde batu bata swarovski tu ct simpan... kemain nak yg merelit merelap jer!

so now, ct tambah lagi la koleksi bawal exclusive, skrg ni dah maju sikit la design2 swarovski tu...yela yg dulu2 punya design be kan sekadar swarovski yg sebijik sebijik jer, harga pun dlm rm50 zaman tu, tapi skrg pun harga mcm tu jgk, tak naik...

cuma yg corak macam2 tu yg mahal...tak silap rm150 ke atas sehelai. ikut corak dan berapa byk batu2 dia...

now baru ada 3 helai be baru! hihi ni kan boleh terjebak, nanti mesti nak kena tambah lagi kan?? tapi tak la pakai selalu, pi keje pun masih berfareeda... pakai be ikut mood...

tapi corak2 dia mengancam sgt, ct suka yg tak meriah sgt, mcm design LV, chanel, corak bunga LV yg terbaru, bunga rose etc!

rasanya nak kena tambah lagi collection! berkenan pulak kat corak bunga LV tuh ;)

haaaa yg pink LV ni pun rm180 tak silap... dah mcm beli fareeda. so ct beli kaler yg selamat shj senang nak matchy2

korang rase?? sesuai tak hehe, back to zaman muda remaja pakai bawal ... tapi ofismate cakap nmpk ct mcm makcik2! bhahaha ku rasa dah mcm budak U, rupanya makcik! uolsssssssss

4 comments:

Effanina Mokhtar said...

Ct, pakai apa pun comei..
skin putih & licin.. share la kat kita semua.. tips jg skin.. pe yg dipakai..
kita pun suke bawal.. tpi mcm xmatch dgn muka.. tgk ct pakai.. lawa jg..

Nissa Azmir said...

kalau dah comey, comey jugeeee

siti said...

effanina- skin xlicin mana ada jgk jerawat rajin tumbuh skrg nie...huhu

xiao jiang yap said...

Assalamualaikum,slm hari raya aidiladha,ikhlas drpd sy - - nur atiqah yap......