Nuffnang Ads

Monday, July 18, 2011

Anugerah SM / SSM di KL!




aku antara penerima anugerah hari tu...sape2 yg dpt pangkat SM dan SSM sesi jun 2010 hingga jun 2011 akan naik pentas!


memula leaders ckp kena pakai baju hijau, dh pon bli 2 lai tahu??? last2 tukar kate kna pakai kaler tema jgk iaitu merah makngah okeh...


sempat la g bli~~ semuanya nk yg baru, long dress, high heel, scarf, clutch, necklace etc haha hbs duit haku T___T sokay, skali skala kan...



ni adalah group besar CDM Hanis + CDM Salha..semuanya dpt award SM dan SSM...yg dh DSM, DDM ada yg xdtg so ni xcukup corum~

kalo yg sebelah utara, timur, selatan...diorg ambik anugerah kat sana...so yg ni utk yg berada di KL, perak, N9 dll yg sewaktu dgnnya ;)


our top leaders CDM Hanis dan CDM Salha!

dgn Madam Lam, owner stokist plg top!




the apprentice nih!!





teamwork in group!




aku sorang je ke pakai tdg fareeda??? hihi semua pakat tegur kate cantek tdg! winkwink~~



rakan2 seperjuangan! semuanya sporting~





b4 naik pentas..


ambik award SSM, next will be DSM! i will fight for it!! yehhh never says never~


dgn pimpinan CDM Hanis dan CDM Salha komfem semuanya akan success mcm diorg! insyaAllah always think +ve~

2 comments:

~~@lyci@~~ said...

tahniah cik white.. sy pun ambik anugerah on that day, cuma xdpt hadir sbb ada kursus.. wakil kt org lain.. huhu sedeyy ;(

siti said...

owh awak bwh sape?