Nuffnang Ads

Thursday, July 14, 2011

vivo city at singapore!

ini pic pakcik google...nk snap pic cani xdpt lorr


ekceli vivo city ni kat entrance nk msk ke sentosa island. design bgnn ni sgt cantek okeh...teruja i sambil berkata kat hsbd ' kat mesia xleh ke nk buat bgnn design unik2 sket???' heh

lalu hsbd pon membls 'kan empire subang tu unik?? the garden pon cantek pe???'

iyolahhh


aku ingat nk la shopin kat cni memandangkan haritu pakcik taxi tu suro dtg cni. katenye cni murah compared to orchard road sana...


hok aloh...patutla murah, rupenye mcm the curve jer...designers butik yg ada pon coach, lain2 nan adooo


xpolah xde mood nk shopin sgt sbb perut dh melapo! hihi


sgt crowded ini mall mcm IKEA lak rase, berlaga bahu!


cari kedai mkn mane halal. we choose secret recipe jer, no choice!


lps hbs mkn, jenjln lg.. mau cari baju nk pakai blk nti..ater dh hbs sume baju ku pakai...bajet bwk skit beno...


then jumpe kedai souvenir. the only one kot?? kat c2 FM dia sgt murah banding bli kat singapore flyer! 2.90 dolar jer....suke! borong lagi dan lagi...


ce teka dress mane aku bli??? hihi

1 comment:

My Aisy said...

dress yang tengah kot...cam cantik jek...