Nuffnang Ads

Monday, July 4, 2011

musim tudung fareeda

ramai org dh tau ttg kewujudan tdg berjenama fareeda ni...pada yg suke dgn design fareeda bolehla bli byk2 yer..tdg fareeda ni colourful butttt sgt cantik!


tapi tula selagi xjemu, korang bli la tetiap mggu k..hihi korang atau aku yg dok bli??? T___T


xpela kdg mood nk bli dtg, makanye kite grab jelah. so, nnti2 dh bosan, kite try tdg lain pulak yer...maklumlah lps 1, 1 design tdg kuar..so xboleh nk setia pd yg 1...;)


weken lps 2-2 ari aku g bli tdg fareeda. memula tu terjah the mall..ater, ada less smpi 30% kan...so kat c2 aku grab koleksi mawar jer.


kali ni, material mawar suda lain. means lbh berat kainnye...bila berat means tdg tu akan terletak cantek lah kan...n then ada kaler yg aku berkenan.. oleh sbb xmo bli byk2, maka bli 2 lai jer...



sgt suke kombinasi kaler antara electric blue + pink!


dan keesokkan ari, aku terjah fareeda shah alam pulak...masih xjemu2 nih! kat cni lagi byk stok lah banding kat the mall.


so, grab jns v-sofiya 2lai..after less dpt rm200. pastu bli hanger cinonet tu 10btg!


-tamat-



harini, bergaya dgn tdg baru! mcm ustazah x???? atau nmpk cam mak-mak sket???


kalo mcm tu, maknanye xlama lah aku pakai...............




psssttt: korang tggu lah entry 'tdg fareeda utk dijual part 2'...hihi

3 comments:

ellisya said...

ct..emy pon ada bli yg jenis v sofiya..tp klu emy..lebey prefer yg mawar ropol la..sbb v sofiya ni muka mcm trlampau bulat lak bile pakai..dh la emy ni sedia bulat kan..hehe..yg skrg nye jenis die tk wat jenis rainbow.tu yg kain die cntek sket..tk jarang sgt kan..hehe..btw emy ingt nk byr selendang aritu next week..nnt emy inform eik

S.A.L.J.U sha said...

aii siti...

sha pun pemakai fareeda... suke beli online..br2 ni la minat fareeda

tp skg sha seller plak d FB salju sha...

v sofiya sgt lawa....eligen sesuai berbaloi pd harganye...

sha salu baca blog siti..salu pakai mawar ropol yg 1edition tu kan...

t try la selendang mawar rosalynda...xjarang..n labuh sikit berbanding mawar ropol 2 tone tu.

so far suke la layan blog siti ...sweet ngan tudung ariani specialist fareeda

dengan fareeda pasti NYATA JELITA

~~@lyci@~~ said...

nnt bgtau taw kalau ada tudung fareeda nk jual hehe..