Nuffnang Ads

Friday, May 16, 2014

Kain Raya Jakel


makkkkkkkkk lagi sebulan lbh nak puasa, dua bulan lbh nak raya!! baju raya tak buat lagiii!! huhu mmg takde mood betol nk pike pasal raya. tu sebab lambat beli kain... tapi sebbaik my tailor sudi ambik tempahan khas utk siti ;))

rata2 tailor mmg takkan ambik dah time2 gini...

sibok pike beli kain baju raya, puasa ganti blom habis lagi! heeeee sebbaik jgk xbyk yg tertinggal thn lepas...

masalah skrg taktau nak buat design macamane tu sebab xtau nk beli kain yg mcmana?? susah aihhh

ct cuma berkenan design emilio pucci sejak tahun lepas! so baju raya kita beli kain pucci jela... maybe utk raya 1st, yg second kita buat dress kain plain... letakla lace sikit baru berseri!



design pucci mmg xbyk, yg murah takde pulak tahun ni! tinggal yg italian silk jer... kalo boleh taknak la silk silk nih susah nk berdry cleaning nanti! tapi sebab berkenan pasqah jela beli lah sepsg!

ada less 30% sokay ambik lah 1

pastu cari border lace jgk. lace mmg byk stok time time ni, rambang mataku! ada less 30-40%... takyah beli sampai semeter ponggg 0.6m jer uols utk letak kat tangan nanti...



haaaaaaaaa agak2 apa tema kaler tahun nih?? hihi uols mesti dah siap tempah kan?!!
 

3 comments:

Effanina Mokhtar said...

tahun ni xbeli jovian lg ke?? bila nak lelong jovian preloved.. murah2.. ehemm... teringin jgk nak bergaya dgn koleksi jovian.. tpi harga range JV mahal yer..:-)
klu cik ct, nak let go.. bagitahu la kita..

siti said...

sape kata takde nak preluv? hehe

tapi baju tu xpakai lagi pun... norkiah, nak jual harga rugi retail rm500

kalo berminat boleh wasap 0196677485

My Aisy said...

adoai...raya raya...emmm...santeknya lace gan pearl detail tu...lagi yang pink tu..santek sangat...