Nuffnang Ads

Wednesday, May 14, 2014

WW: Sejenak di Vendeur Festival


aaaaaaaa ct bawak aqil pi vendeur festival ahad lepas! redah jgk la walaupun tahu yg mmg happening sgt, bersesak2 mcm tin sardin dalam tuh...

korang pegi?? bayangkan hari ke 2 pun bersesak2 lagi, inikan pulak hari 1st... mmg xsesuai bwk anak kecik. aqil pun jalan cium v8ntot orang... tapi sebbaik aqil cool jer... ada la lorong yg xramai org, booth yg glemer tu ramaila org lalu lalang...


1st masuk dah jumpa booth leuniey jual skincare tapi xnmpk pulak dia. nmpk apek jer... kalo x boleh la posim sepukol dua...

cadangnye nak beli skirt, telekung mia mikhail, shawl.... tapi xberkenan pulak lagipun xsempat nak singgah semua booth! xboleh stop kang jammed dlm tuh...just pandang2 jeling2 jer...

nasib sekali jeling dah nmpk shawl yg cantek so tanya harga dan kasi bungkus terus... shawl pun murah2 jer

telekung mia mikhail tinggal sikit, ct kalo boleh nak la beli telekung renda2 tapi malangnye kaler putih dah kehabisan... yg kalerful xberapa berkenan, kena beli online jgk la nmpknya

singgah kat booth 'bokita'... nmpk femly neelofa reramai menjual, tapi lofa takde...harga tdg bokita tu seratus lebih, ct xbeli pun hehe yg ct beli tudung bawal exclusive, murah jer rm95 lepas tawar menawar... kalo beli kat kedai dia mau seratus lebih 200 300 400 pun ada... exclusive sgt uols dgn batu bata swarovski tuh ;p

dah hujung2 berjalan aqil dah ajak balik... mama pun dah takde pape nk tgk.. so marilah pulang ye nak...


haaaaa ni dia shawl yg beli tuh... yg ni sekali pandang jer terus berkenan, harga dia?? rm10 je uols haaaa tudung murah ke mahal ke kalo pandai lilit2 nmpk vass jgk uols... chiffon dia pun yg tebal so senang dan selesa pakai...
 

4 comments:

Effanina Mokhtar said...

hajat dihati mmg nak jugak pegi.. tpi sbb ada anak kecik.. kena pk 10x. kang buat hal, dia meragam.. apa pun xdpt..
cantik la shwl ni. klu murah mcm ni.. patut beli byk..:-) bole la lelong kat kwn2..:-)

siti said...

tula tapi ni pun last piece ;p

My Aisy said...

bestnya klu dapat pegi...dengar pun cam adoi rugi giler tak gi...tul...klu pandai pilih n pandai pakai ttp nampak cantik jugak...

Effanina Mokhtar said...

janji syarat dpt sehelai pun jadilah.. xde la tgn kosong kan..
klu nak tgk skirt2 tutu, lace princess, half platted.. visit la my blog, ig, FB.. :-) xpyh redah jem/sesak.. hehehe.. maaf sempat promote plak tu.. tq